Ontwerp zonder titel 92

Timmerbedrijf Jack Vermeer

Houten kozijnen

Bij Jack Vermeer begrijpen we dat elk huis uniek is en vraagt om specifieke oplossingen. Daarom bieden we een groot assortiment aan houten deurkozijnen en raamkozijnen uit onze eigen kozijnenfabriek in Waalwijk. Altijd ontworpen om perfect aan te sluiten op jouw individuele behoeften en stijl voorkeuren.

Je bestaande kozijnen vervangen? Neem contact op voor advies of een maatwerk plan. We helpen u bij de fabricage en plaatsing van nieuwe houten kozijnen, maar natuurlijk ook bij het duurzaam afvoeren van bestaande kozijnen. Houten kozijnen vervangen was nog nooit zo makkelijk!

Deurkozijnen
Kozijnen blank hout

Maatwerk

Houten deurkozijnen

De entree van je huis verdient een kozijn dat niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van je woning. Onze maatwerk deurkozijnen worden gemaakt met aandacht voor detail in onze eigen kozijnenfabriek. Of je nu op zoek bent naar een klassiek houten Meranti deurkozijn met verfijnde details of een modern kozijn met strakke lijnen, wij kunnen aan al jouw wensen voldoen.

Stel uw vraag

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Maatwerk

Houten raamkozijnen

Raamkozijnen spelen een cruciale rol in de uitstraling en functionaliteit van je woning. Bij Jack Vermeer bieden we een uitgebreid assortiment aan hardhouten raamkozijnen. Onze raamkozijnen worden op maat gemaakt om perfect te passen bij de afmetingen en stijl van jouw huis, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor optimale isolatie en energie-efficiëntie! Win-win als je het ons vraagt.

Witte houten kozijnen
Kozijnen nieuwbouw

vakmanschap, kwaliteit en maatwerk

Ontdek de mogelijkheden

Onze ervaren vakmensen zorgen voor nauwkeurige fabricage en installatie. Je kunt bij ons vol vertrouwen houten kozijnen bestellen van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een specifieke houtsoort, afwerking of design, bij Jack Vermeer bieden we een groot aantal mogelijkheden aan maatwerkopties. Alle fabricage vindt plaats in onze kozijnenfabriek in Waalwijk.

Onze kozijnen worden vervaardigd met duurzame materialen, waardoor ze niet alleen lang meegaan, maar ook bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Kies voor vakmanschap, kwaliteit en maatwerk met deurkozijnen en raamkozijnen van Jack Vermeer. Heb je vragen of wil je direct houten kozijnen bestellen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Bekijk onze reviews

Omdat we van oudsher een familiebedrijf zijn, is persoonlijk contact voor ons erg belangrijk.

Eric

Vakwerk om trots op te zijn

We vinden onze dubbele tuindeuren echt prachtig! Zowel de afwerking van de deuren als het afhangen in de kozijnen.

Coleta

Ik ben onder de indruk!

Dank voor de mooie voordeur, kozijnen en tuindeuren. We zijn onder de indruk en komen het zelden zo strak tegen. 

Tim

Goede service en prijs

Enorm blij na het zetten van de kozijnen en ramen. Goed meegedacht en goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!

Ilona

Onze droomdeur

Wat een vakwerk en top service bij het plaatsen van onze droomdeur. Echt een pronkstuk, bedankt!